Trainingsschema

Het trainingsschema

Voorbeeld

Het schema kan voor verschillende redenen aangevraagd worden:

Beginner; ik weet niet wat ik moet doen in de sportschool.
Gevorderde; trainen gaat goed maar graag heb ik meer variatie en ik heb een stok achter de deur nodig.
Bedreven; ik heb al veel stappen gemaakt, maar heb nu het gevoel dat ik tegen mijn plafond zit op het gebied van trainen en dus niet verder kom.

Er zijn ontzettend veel manieren om te trainen, ik denk dat variatie en ‘progressive overload’ het belangrijkste zijn om progressie te maken op welk gebied je maar wilt. Met variatie bedoel ik niet elke training iets anders doen, maar variatie in het trainen in combinatie met regelmaat. Met ‘progressive overload’ bedoel ik; ‘progressieve belasting. Het is ontzettend belangrijk om je spieren constant te blijven prikkelen. Dit betekent echter niet dat je er elke training zoveel mogelijk gewicht op moet gooien. Deze aspecten verwerk ik in het schema en daardoor zal het schema zich vanzelf wijzen.

Eindeloos lang op de loopband rennen en 100 sit-ups per dag gaan jou helaas niet aan de strakke buik helpen die je zo graag wenst. Plaatselijk vet verbranden bestaat namelijk NIET! Krachttraining in eventuele combinatie met cardio is perfect om kilo’s kwijt te raken.

Schema aanbevolen voor 10-12 weken

Het schema wordt opgestuurd in een Excel bestand en een bestand die u gemakkelijk kan printen. U kunt er voor kiezen uw resultaten bij te houden op uw telefoon of op papier.

  • Op maat
  • Progressie
  • Jouw doel
  • Minder kans op blessures/overtraining
100
Trainingsschema op maat (incl. btw)

Vraag een trainingsschema aan:

Invulformulier Trainingsschema