Voedingsschema

Het Voedingsschema

Voeding is meestal het gedeelte waardoor doelen niet worden behaald. Heb jij moeite met afvallen of aankomen? Wil je net dat extra beetje vet verliezen maar heb je een stok achter de deur nodig? Dan is een op maat gemaakt schema ideaal voor jou.

Wat ik probeer over te brengen aan mensen is dat ze geen dieet moeten volgen maar er een levensstijl van maken. Een dieet hou je namelijk niet je leven lang vol. Zoek de juiste balans en bereik op die manier je doelen. En ja dit gaat ook prima samen met feestjes en kerstdiners.

Het voedingsschema is als volgt opgebouwd; aan de hand van jouw dagelijkse caloriebehoefte is het schema ingedeeld met daarop de maaltijden die je moet eten. Wanneer op de dag je deze maaltijden eet is aan jou. Hoeveel calorieën moet ik eten? Hoeveel eiwitten krijg ik binnen en moet ik wel of geen koolhydraten eten? Dit zijn vragen waar je niet meer over na hoeft te denken. Deze aspecten zijn aan de hand van jou lichaam en doelen verwerkt in het schema.

Het schema wordt zo opgesteld dat je redelijk vrij bent. Maaltijden die je lekker vindt kan je vaker eten. Het schema zit vol variatie waardoor het volhouden stukken eenvoudiger wordt.

Het schema gaat over 7 dagen en daarin wordt rekening gehouden met het weekend. Schema kan naar wenselijk tijdsbestek gevolgd worden.

Het schema wordt opgestuurd in een Excel bestand en een bestand die u gemakkelijk kan printen.

Voorbeeld

  • Op maat
  • Progressie
  • Jouw doel
  • Leef gezonder
100
Voedingsschema op maat (incl. btw)

Vraag een voedingsschema aan:

Invulformulier voedingsschema